Szalagavatóra

Szalagavató ruha, keringő ruha a tökéletes szalagavató bál élményért!
 
Szalagavatóra készülsz? Van már olyan kiszemelt keringő ruha fazon, ami tetszik neked? Szalagavató ruháink között biztosan megtalálod majd a kedvedre valót! Kizárólag eredeti, minőségi, márkás keringő ruhákat kínálunk megfizethető áron.
Egy kis segítség a keringő ruha választáshoz:
A szalagavatóval kapcsolatban rengeteg mindenről kell döntést hozni. Valószínűleg még nem tudod, hogy angol vagy bécsi keringőt fogtok előadni, hogy milyen zenére táncoltok majd, és talán még az se dőlt el ki lesz a táncpartnered. Egy dolog azonban már most biztos: szükséged lesz egy gyönyörű keringő ruhára.
Jó, ha már szeptemberben elkezdesz gondolkodni, milyen stílusú keringő ruhában szeretnél megjelenni a várva várt bálon. Ha megvannak az elképzeléseid, felkészülten indulhatsz útnak, hogy megtaláld a legszebb szalagavatós ruhát. Érdemes időben nekilátni a keresgélésnek, hogy az esküvői ruha szalonok teljes kínálatából válogathass.
 
Íme, néhány jó tanács a keringő előtti ruhapróbák megkezdése előtt!
 
1. Abroncsos keringő ruhát válassz
A keringőhöz nem felel meg bármelyik esküvői ruha. A szalagavatón a keringő táncolásakor a lányok abroncsos, alsószoknyás ruhát viselnek. Ettől még akkor sem szabad eltérni, ha más fazonú menyasszonyi ruhák tetszenek. Az egyenes vonalú vagy sellő fazonú darabok maradjanak az esküvődre! A bálon hercegnő sziluettű ruhákban adják elő a keringőt. Ezeknek az abroncsos keringő ruháknak a mozgása mesés látványt nyújt a nézők számára. Emellett a táncosoknak is praktikus, hiszen az abronccsal megemelt szoknyában van elég hely lépkedni, így könnyen megy benne a tánc.
 
2. Uszály nélkül táncolj
Az uszály is egy olyan elem, ami csak a menyasszonyoknál jöhet szóba, a szalagavatós lányoknak szigorúan tilos. Most nem egy templomban fogsz végigvonulni, hanem a táncparketten fogsz keringőzni jó néhány párral együtt. Kevés helyetek lesz a mozgásra, ezért veszélyes lenne uszályos ruhában táncolni, bárki ráléphet.
Ha a szalonban uszályos ruhát is mutatnak neked, és pont egy ilyenbe szeretsz bele, kérdezd meg, hogy fel lehet-e csatolni az uszályt. Ha ez megoldható, akkor nincs akadálya, hogy azt a keringő ruhát béreld ki.
 
3. Találd meg a tökéletes cipőt
A szalagavató ruha alatt ki-kibukkan a cipő, ezért mindenképpen egy, a ruha színéhez illő topánkát vegyél fel! Természetesen az is fontos, hogy kényelmesen tudj benne táncolni, ezért a sarok mérete kritikus kérdés. A tűsarkú nem éppen praktikus erre az alkalomra, és a lapos talpú cipő sem az igazi. Az optimális választás tehát egy csinos cipellő kicsi sarokkal, amit kényelmesnek érzel. Ha megtaláltad az igazit, vidd el a ruhapróbára, hogy a keringő ruha hosszát hozzáigazíthassák!
Egy túl nagy vagy egy túl kicsi cipő nagyon megkeserítheti a szalagavató élményét, ebben a kérdésben semmiképp se köss kompromisszumot!
 
4. Válassz kiegészítőket
Sok ruhaszalon kiegészítőket is kínál a keringő ruhák mellé. Mi a helyzet a kesztyűvel, nyaklánccal, tiarával?
A kiegészítőket illetően az osztály közösen dönti el, hogy kesztyűvel vagy anélkül kell-e táncolni. Azt tanácsoljuk, tervezd meg, milyen kiegészítőket szeretnél viselni, és olyan ruhaszalont keress, ahol ebben is tudnak segíteni. Ha már kiválasztottad a keringőruhát, próbáld fel a legszebb kiegészítőkkel is, és válaszd azt, amelyikben a legjobban érzed magad!
Készen állsz a keringő ruha kiválasztására? Gyere el szalonunkba, és válogass a legszebb szalagavatós ruhák közül!
 
 
 
Szalonunklban közel 20 fehér vagy tört-fehér  ruha közül lehet választani!
Csoportos bérlés esetén kedvezményt adunk!