Trend

 
Véget ért a 2017-os év, és már el kell gondolkozni, hogy 2018-ben mit szeretnél viselni azon a bizonyos napon, amiről mindig is álmodtál?
 
Érdekel, milyen trendek lesznek 2018-ben? Összegyűjtöttem neked egy csokorra való ötletet:
 
 
- Szexi, trükkös dekoltázs: A menyasszonyi ruha elegáns kivágásai sem vesznek feledésbe. A dekoltázs, illetve a hátkivágás játékos megoldásai mind a modern, mind a hercegnős fazonokhoz illeszkednek. Az extrém fazonú dekoltázs a következő szezonban még az előzőnél is szexibb, kihívóbb lesz, tele elképesztően mélyen dekoltált darabokkal így kicsit bátrabbnak, bevállalósabbnak kell lenned.
 
 
- Hangsúlyosan fedett vállak: Míg a stólák, vállkendők az elmúlt években itt-ott megjelentek, most meghatározóak lesznek a keppek, pelerinek, köpenyek, vállról leomló leplek, különleges díszítésekkel. A szőrmék, bolerók, ponchók, minden mennyiségben várhatóak. A vállakat és mellrészt takaró csipkecsodák egyszerre teszik stílusossá és egyedivé a megjelenésedet, miközben titokzatosságot is kölcsönöznek.
 
 
 
- Fedetlen, szabad vállak: A vállakat teljes mértékben szabadon hagyó ruhák soha nem látott népszerűségnek örvendenek, minimalista és díszesebb stílusban is. A vállpánt nélküli esküvői ruhák versenyeznek a vállra lecsúszó és a váll nélküli ruha megoldásokkal.
 
 
- Vagányság: A tavaszi szezon színe úgy tűnik, hogy egyértelműen a rózsakvarc, így azok, akik valami különlegeset szeretnének, nyugodtan választhatják ezt a gyönyörű színt is, ha szakítani szeretnének a hagyományokkal. és elrugaszkodnak a hagyományos fehértől.
 
 
- Fehérnemű hangulatok: A legújabb menyasszonyi ruhák már annyira romantikusak és olyan sok szexi csipkével készülnek, hogy már-már a nászéjszakák viseletét idézik. A tervezők előszeretettel keverik a corseteket, a csipkékkeyl díszített felsőrészeket és a selyemköpenyeket.
 
 
- Bohókásan romantikus menyasszonyok: Romantikus fodrok, és rengeteg csipke, hippi kiegészítők... A 20-as évek bohém Gatsby-korszaka idén is hódít. A csillogásról, fényűzésről, cseresznyepiros ajkakról és csipkéről felismerhető stílus a modern menyasszony kedvenc esküvői stílusa lehet. Testet követő, sellőfazonú ruhához vidám, pajkos színekben pompáznak a kiegészítők.
 
 
- Masni: Akik a romantikus irányzatot követik, találkozhatnak masnis megoldásokkal. A túlméretezett masni legyen az hátul, a derék vonalán, vagy egy romantikus részletként a ruha ujján, de ékszereken is viselhetünk kisebb-nagyobb masnikat.
 
 
 
- Pasztel, nagy ékszerek: ami az ékszer-virág kombókat illeti, legyen szó fülbevalóról vagy fejdíszről. A jelszó a pasztell, a virág és a gyöngy, ezeket pedig akármilyen bátran variálod is, nem eshetsz túlzásba, bátran kísérletezhetsz majd a különféle színekkel .
 
 
 
Minden menyasszonynak más az elképzelése a tökéletes esküvőről, a menyasszonyi ruháról, a kiegészítőkről, a ruha anyagáról és manapság a szín kiválasztása sem utolsó szempont. A széles választékban a visszafogott, szolid, extravagáns, merész vagy éppen feltűnő ruhák lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja álmai ruháját.
 
 
Várlak Szalonunkban, hogy te is megtaláld álmaid ruháját!